VIET YAM DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Viet Yam Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 17:32 10:43 uur besteld. 12:45 verwachtte besteltijd en om 13:00. ontvangen . eten matig. nooit meer
20 aug 2022 om 7:55 Gisteren 2 gewacht op m’n bestelling, dus m’n honger was inmiddels voorbij!
1 jun 2022 om 19:03 De goi cuon was veel te dik en de rijstrol viel uit elkaar. Jammer want de smaak was goed.
7 mei 2022 om 22:09 Ik ben beter gewend van dit restaurant. Bun ga nuong (chicken) was wat afgekoeld bij aankomst maar smaakte nog steeds goed. Loempia's helemaal goed. En bezorging duurde ook langer dan aangekondigd. Mogelijk wat (te) druk deze zaterdagavond?
6 mei 2022 om 22:48 Uitermate ontevreden over de bezorging. Ik heb om 16 uur besteld voor 20 uur. Ruim op tijd. De levering was uiteindelijk om 2145. Dikke onvoldoende. De 90 minuten klopt dus niet
9 apr 2022 om 21:50 De eerste keer dat ik hier heb besteld maar zeker niet de laatste. Echt top!
22 feb 2022 om 19:49 Not enough vegetables and no basil for Pho. It’s Pho.
1 feb 2022 om 22:30 Heerlijke pho gehad! Die ga ik de volgende keer weer nemen als ik zij heb in Vietnamees... alleen zal ik de volgende keer veel eerder bestellen, want de bezorgtijd was veel te lang... but definitely worth the wait
29 jan 2022 om 15:11 Delivery was as mentioned. The food is a bit off of the prediction. The soup tasted like fridge. Can’t reveal the spices (was expecting cinnamon, cardamom, star anise taste but no). Above all it was utterly salty. I hope the other franchise is better